Трухіна виключили з партії «Слуга народу»

Читать на русском
Олександра Трухіна виключили із партії Слуга народу після опублікованого відео з місця ДТП за його участю, на якому нардеп намагався дати хабар поліцейському та втекти з місця події.
Фото - ua.news

Нардепа Олександра Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Відповідне рішення ухвалено головою партії Оленою Шуляк 2 лютого.

ДТП з нардепом Трухіним: журналісти опублікували ексклюзивне відео з місця подіїСпівробітник поліції Сергій Петрик 23 серпня 2021 року найпершим прибув на місце події. Відео з його нагрудної камери раніше ніде не демонструвалося

«Це означатиме припинення його повноважень як голови Полтавської обласної організації партії. Партія також закликає фракцію «Слуги народу» у Верховній Раді якнайшвидше зібрати засідання та розглянути інцидент за участю Олександра Трухіна для ухвалення рішення», - йдеться у заяві Олени Шуляк.

Нагадаємо, журналісти опублікували ексклюзивне відео із нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який першим прибув на місце ДТП за участю Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському та втекти з місця події.

Як відомо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

У фракції «Слуги народу» прокоментували ексклюзивне відео з камер поліцейських, які прибули на місце ДТП.

«Слово і діло» зібрало все, що на даний момент відомо про ДТП за участю Трухіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: