Немає підстав: Гетманцев пояснив, чому в «Слузі народу» не вжили заходів до нардепа Трухіна

Читать на русском
Нардеп зазначив, що у фракції не було ніяких підстав, щоб застосовувати до Трухіна якісь заходи, оскільки взагалі не доведено, що той був за кермом автомобіля в момент ДТП
Данило Гетманцевsluga-narodu.com

Політична партія «Слуга народу» не вжила жодних заходів проти народного депутата фракції Олександра Трухіна після скандальної історії з дорожньо-транспортною пригодою, оскільки у неї не було для цього ніяких підстав.

Про це заявив народний депутат від СН Данило Гетманцев в ефірі програми «Хард з Влащенко» в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Якщо немає чітких записів з відеокамери, нам потрібна якась юридична підстава для прийняття рішення. Або завтра хтось у телеграм-каналі напише, що Наташа Влащенко була за кермом якоїсь машини, яка когось збила, і ми повинні будемо її зрадити?» - сказав Гетманцев.

Також нардеп у відповідь на те, чи є можливість встановити, чи був Трухін п'яний під час ДТП, нагадав, що той відмовився від огляду, і набагато істотніше те питання, чи був він за кермом.

«Він, по-моєму, взагалі відмовився від огляду, наскільки мені відомо. Але чи був він за кермом - це питання важливе, правда ж?» - підкреслив Гетманцев.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін, за даними ЗМІ, 23 серпня став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

1 вересня Трухін вперше прокоментував ДТП: він повідомив про те, що не збирався приховувати своє перебування на місці аварії, а навпаки сприяв співробітникам Нацполіції в зборі інформації при реєстрації аварії та дав всі свідчення.

3 вересня Державне бюро розслідувань отримало від Нацполіції матеріали ДТП на Бориспільській трасі, в якому фігурує народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: