ДТП з депутатом Трухіним: ДБР шукає свідків аварії

Читать на русском
Держбюро розслідувань отримало матеріали про ДТП за участю депутата Олександра Трухіна і шукає свідків аварії.
Фото: dbr.gov.ua

Державне бюро розслідувань отримало від Нацполіції матеріали ДТП на Бориспільській трасі, у якій фігурує народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін, і закликає відгукнутися очевидців.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР в п'ятницю, 3 вересня.

Нардеп Трухін уперше прокоментував ДТПНардеп Олександр Трухін повідомив про те, що не збирався приховувати своє перебування на місці ДТП. А навпаки сприяв співробітникам Нацполіції.

«2 вересня 2021 року Державне бюро розслідувань отримало від Національної поліції України матеріали кримінального провадження за фактом резонансної ДТП, що сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі», - йдеться в повідомленні.

Зараз у ДБР проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні. Слідчі вивчають докази і матеріали, які вже були зібрані Нацполіцією. Планується проведення ряду експертиз.

Разом з тим ДБР закликає свідків події надати інформацію слідчим. Її можна відправити за адресою електронної пошти: [email protected] або повідомляти за телефоном: +38 (044) 300 27 07.

Нагадаємо, нардеп від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня став учасником аварії на Бориспільській трасі під Києвом. Ряд ЗМІ повідомили про те, що депутат був за кермом нетверезим. Однак через кілька днів новина про аварію з Трухіним зникла з десятків ЗМІ.

Поліція почала розслідування, але пізніше справу передали до ДБР.

Напередодні сам Трухін вперше прокоментував ситуацію з участю в аварії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: