Арахамія пояснив відсутність реакції «слуг народу» на ДТП за участю Трухіна

Читать на русском
Арахамія пояснив, що в партії чекають результатів експертиз і сподіваються на об'єктивне розслідування - тим більше що у справі ще багато незрозумілого
Давид Арахаміяsluga-narodu.com

Парламентська фракція партії «Слуга народу» не коментує скандал з дорожньо-транспортною пригодою, що сталася за участю їх однопартійця Олександра Трухіна, оскільки це можуть розцінити, як втручання або тиск на слідство. У партії чекають результатом експертиз.

Про це заявив глава фракції Давид Арахамія на брифінгу після з'їзду партії 6 вересня.

«ДБР зараз розшукує всіх свідків, вони запросили там камери, відеореєстратори, аналіз ДНК і так далі. Тобто коли будуть ці експертизи, тоді ми разом з вами зможемо побачити що сталося, хто там винен. Тому що зараз будь-яка наша реакція може бути сприйнята або як спроба захищати пана Трухіна, або спроба навпаки нападати, або якийсь пресинг на слідство. Ми не хочемо ніякого впливу на слідчий процес, нехай це буде повністю об'єктивне розслідування» - заявив він.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін, за даними ЗМІ, 23 серпня став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

1 вересня Трухін вперше прокоментував ДТП: він повідомив про те, що не збирався приховувати своє перебування на місці аварії, а навпаки сприяв співробітникам Нацполіції в зборі інформації при реєстрації аварії та дав всі свідчення.

3 вересня Державне бюро розслідувань отримало від Нацполіції матеріали ДТП на Бориспільській трасі, в якому фігурує народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: