Скороход не виключила причетності свого експомічника Джамбулатова до смерті нардепа Полякова

Читать на русском
Того вечора, коли Поляков помер, він у компанії Джамбулатова і ще однієї людини кілька годин їздив Києвом
Ганна Скороход та Антон Поляков24 канал

Народний депутат Анна Скороход не виключає того, що її колишній помічник Руслан Джамбулатов може бути якоюсь мірою замішаний в загибелі народного депутата Антона Полякова, який загадково помер на початку жовтня.

Про це Скороход розповіла в інтерв'ю журналістці Діані Панченко.

«Точно розумію, що Джамбулатов в цьому замішаний, який мотив, або чиє замовлення виконував - це питання» - сказала вона, відповідаючи на відповідне запитання журналістки.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Скороход нагадала, що в той вечір, коли Поляков помер, він в компанії Джамбулатова і ще одну людину кілька годин їздив по Києву в авто експомічника Скороход. Тільки потім його пересадили в таксі, яке весь цей час слідувало за машиною Джамбулатова.

Нагадаємо, Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося. Офіційна версія смерті нардепа - серцевий напад, але люди в неї не вірять.

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

18 листопада в Раді прийняли постанову про створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування вбивства Полякова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: