Смерть нардепа Полякова: таксист змінив свої свідчення

Читать на русском
Водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа Антона Полякова, змінив первинні свідчення під час розслідування його смерті.

Водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа Антона Полякова, змінив первинні свідчення під час розслідування його смерті.

Чоловік вказав, що політика в несвідомому стані підвезли до нього в іншій машині і попросили відвезти додому, повідомляє ТСН, із посиланням на адвоката таксиста.

Юрист стверджує, що його підзахисного побили у відділку поліції за зміну показань.

«Спочатку він збрехав, що Поляков сам його зупинив на вулиці голосуванням. Просто таксист не знав, хто що вживав і що виявиться в його крові. Тому просто не хотів вплутувати інших людей і сказав, що сам підібрав парламентаря на Дарницькій площі. Але коли він передумав і розповів, як було насправді, його вирішили покарати. Однак жодна експертиза цього не підтвердить, бо немає слідів», - зауважив адвокат.

При цьому ЗМІ вдалося з'ясувати, що вищевказаний таксист стикається з правоохоронцями не вперше. У 2017 році він проходив як підсудний за кримінальною статтею, яка передбачає торгівлю людьми. Одного разу він брав участь в епізоді, коли разом із подільниками вивіз 19-річну громадянку України до Туреччини для надання сексуальних послуг за гроші.

Нагадаємо, Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві.

Його знайшли без свідомості в таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, однак їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з позначкою «Природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики і алкоголь.

Поляков пройшов до парламенту від партії «Слуга народу», потім був виключений з фракції і запам'ятався низкою скандалів. Детальніше про те, ким був Поляков - в матеріалі «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: