Рада створила ТСК для розслідування смерті Полякова

Читать на русском
Нардепи ухвалили постанову щодо створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування вбивства народного депутата України.
Фото: kp.ua

Нардепи ухвалили постанову щодо створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування вбивства народного обранця Антона Полякова.

Відповідне рішення було прийняте сьогодні під час пленарного засідання парламенту.

«Ухвалено Постанову про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування вбивства народного депутата України Полякова Антона Едуардовича - кримінальне провадження № 12021100040002899, внесене до ЄРДР 08.10.21», - повідомляє пресслужба ВР.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Нагадаємо, Антон Поляков помер у ніч на 8 жовтня у Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення правил дорожнього руху. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте це не вдалося.

Попередньо смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з позначкою «Природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила у крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в машині якого було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Поліція виявила в особистих речах загиблого народного депутата Антона Полякова два дивні катетери з невідомою коричневою речовиною, природу якої ще належить встановити. Також при нардепі були гроші – 10 тис. гривень та 800 доларів США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: