Нардеп Ганна Скороход заявила про вбивство Антона Полякова

Читать на русском
Скороход розповіла, що Поляков ніколи не приймав ніяких наркотиків, борозну на його шиї ніяк не можуть пояснити, а її з приводу смерті Полякова навіть ніхто не допитував
Ганна СкороходВідкрите джерело

Народний депутат Анна Скороход, яку пов'язували із загиблим народним депутатом Антоном Поляковим романтичні стосунки, заявила, що Поляков був убитий.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Мені дуже неприємна вся грязь, яка ллється і лилася, і та брехня, яка поширюється, в тому числі правоохоронними органами і яка не має нічого спільного з правдою. Я хотіла б відкрито і відверто на всю країну заявити, що Антон Поляков був убитий» - сказала вона.

Скороход додала, що Поляков ніколи в житті не приймав наркотики, і не став би цього робити, в якій би ситуації він не перебував. На її думку, з Полякова навмисно намагаються зробити наркомана. Скороход також зазначила, що вона бачила на тілі Полякова слід від удушення - борозну на шиї.

«Ніхто чомусь не пояснює борозну на шиї від задухи, яка у нього була, я особисто її бачила - і в той день, коли я приїхала в морг в Києві, я її бачила в Чернігові. Чомусь тут нам поліція не дає жодних пояснень, що за борозна на шиї була в Антона. Розповідати про ланцюжок і ще якусь нісенітницю можна тільки людям, які не розуміють нічого в цьому. Я впевнена, що це слід від задухи» - розповіла вона.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Скороход також різко спростувала заяву заступника міністра внутрішніх справ України Євгена Єніна про те, що вона ж раніше говорила про природну смерть Полякова. Нардеп сказала, що її взагалі жодного разу не допитували з приводу загибелі Полякова.

«Додому до нас не приходили, про його особисті речі у мене не питали, ніякого допиту мене не було жодного разу. Мене тільки опитали перед моргом, але я була в такому стані, що там і опитувати було нічого. Але допиту, про що говорить Єнін, ніколи не було... Буду домагатися правди, що Антона Полякова вбили. А як вбили та хто вбив - я думаю, ми з вами дізнаємося» - додала вона.

Нагадаємо, Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Поліція виявила в особистих речах загиблого народного депутата Антона Полякова два дивних катетери з невідомою коричневою речовиною, природу якої ще належить встановити. Також при нардепі були гроші - 10 тис.гривень і 800 доларів США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: