У крові загиблого нардепа Полякова виявили не тільки алкоголь і метадон – Єнін

Читать на русском
Метадону-димедрольну суміш в просторіччі звуть вуличним метадоном і вона добре відома на вулицях українських міст
Антон ПоляковFacebook

У крові народного депутата Антона Полякова, який загадково помер в ніч з 7 на 8 жовтня, крім алкоголю і метадону виявили ще один препарат - димедрол.

Про це повідомив перший заступник глави Міністерства внутрішніх справ України Євген Єнін в ефірі Громадського.

Єнін зазначив, що метадонно-димедрольну суміш в просторіччі звуть «вуличний метадон» і вона добре відома на вулицях. Димедрол додається в метадон, щоб значно посилити дію останнього. У звичайній аптеці за звичайним рецептом димедрол отримати неможливо.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

«Тобто ми можемо з абсолютною впевненістю говорити, що це суміш, отримана десь не в офіційній аптечній мережі» - заявив він.

Заступник міністра додав, що наразі правоохоронні органи ніяк не можуть прокоментувати, звідки ця речовина потрапила в організм нардепа.

Нагадаємо, Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Поліція виявила в особистих речах загиблого народного депутата Антона Полякова два дивних катетери з невідомою коричневою речовиною, природу якої ще належить встановити. Також при нардепі були гроші - 10 тис.гривень і 800 доларів США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: