У МВС офіційно підтвердили дані про наявність у крові загиблого Полякова метадону

Читать на русском
Звідки в крові загиблого нардепа взявся дуже потужний наркотик - правоохоронним органам тільки належить встановити
Антон ПоляковВідкрите джерело

У поліції офіційно підтвердили інформацію про те, що в крові загиблого народного депутата Антона Полякова токсикологічна експертиза виявила потужний наркотик - метадон.

Про це заявив представник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в ефірі програми «Хард з Влащенко».

За словами Шевченка, судово-медичні експерти надали слідству висновки токсикологічної експертизи, де повідомляється про наявність в організмі Антона Полякова невеликої дози алкоголю - і метадону.

«Але, який саме це був метадон, коли він потрапив в організм щодо часу смерті та, як це могло вплинути на смерть потерпілого - буде встановлено після глибоких досліджень» - додав він.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Разом, резюмував Шевченко, слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку, що означає, По суті, отруєння нардепа. Однак підозри у цій справі ще нікому не вручили.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня в Києві помер народний депутат Антон Поляков. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть». При цьому пізніше токсикологічна експертиза несподівано виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. поєднання алкоголю і метадону - це в прямому сенсі слова вбивчий коктейль.

Поховають Полякова 11 жовтня в Чернігові.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: