Що знайшли при обшуку тіла Полякова: у МВС озвучили список

Читать на русском
Єнін зазначив, що в момент виходу з ресторану поляків виглядав абсолютно здоровим і перебував у повному порядку
Антон ПоляковВідкрите джерело

Поліція виявила в особистих речах загиблого народного депутата Антона Полякова два дивних катетери з невідомою коричневою речовиною, природу якої ще належить встановити. Також при нардепі були гроші - 10 тис. гривень і 800 доларів США.

Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі телеканалу «Україна 24».

Єнін також розповів, що слідство встановило шлях Полякова того вечора. За даними поліції, ввечері 7 жовтня Поляков три години випивав в ресторан, потім сів в автомобіль до громадянина Д. (швидше за все, мається на увазі Руслан Джамбулатов – ред.), якому нібито сам запропонував зустрітися.

«За нашою інформацією, покійний зателефонував громадянину Д., з яким перебував у дружніх стосунках, запропонувавши зустрітися. Вони зустрілися в ресторані. Вони разом провели там приблизно три години. Вони разом вживали алкогольні напої. У нас є відеозаписи з ресторану, які чітко підтверджують цей факт», - заявив заступник міністра.

Опубліковано відео останніх хвилин життя народного депутата ПоляковаНа відео показані моменти вже після того, як таксі з вмираючим Поляковим зупинила патрульна поліція

Єнін зазначив, що в момент виходу з ресторану поляків виглядав абсолютно здоровим і перебував у повному порядку.

«Близько двох годин їздили по Києву. Громадянин Д. викликав таксі, яке спочатку їздило за їх основною машиною. Потім, ймовірно, вони закінчили свою розмову і пан Поляков пересів в іншу машину - машину таксиста», - розповів він.

Єнін додав, що в МВС продовжують розслідувати питання - яким чином в організмі Полякова виявився метадон.

Нагадаємо, Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: