Загибель Полякова виглядає неприродно – нардеп

Читать на русском
Нардеп вважає дуже великою дивиною, що при вкрай професійній і оперативній реакції поліції та медиків реанімувати Полякова не вийшло
Антон ПоляковВідкрите джерело

Раптова смерть народного депутата Антона Полякова, який помер 8 жовтня у віці 33 років, виглядає дуже підозріло.

Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу «Україна 24».

Нардеп зазначив, що поліція не озвучила деяку інформацію про смерть Полякова, зокрема, результатів токсикологічної експертизи. Вони могли б пояснити причини смерті депутата.

«В інформації, яку я побачив, не вистачає найголовнішого - результатів токсикологічної експертизи. Вона зняла б багато питань. Адже він здавався цілком здоровим молодим чоловіком. Напевно займався спортом, адже виглядає підтягнутим. І ті, хто бачив його в парламенті, ніколи б не подумав, що у нього є якісь проблеми» - підкреслив він.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Наливайченко назвав також дуже великою дивиною, що при вкрай професійній і оперативній реакції поліції та медиків реанімувати Антона Полякова не вийшло.

«Патрульні спрацювали дуже професійно, зупинивши швидку - збільшили шанси на порятунок Полякова. Але щось завадило лікарям запустити серце молодої людини. Тому я закликаю правоохоронні органи перевірити найбільш загрозливу, на мій погляд, версію-застосування токсичних речовин проти пана Полякова» - резюмував Наливайченко.

У зв'язку з версією про насильницьку смерть Полякова нардеп закликав звернути увагу на те, що незадовго до смерті поляків ходив давати свідчення в НАБУ з приводу можливих політичних хабарів у парламенті.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня в Києві помер народний депутат Антон Поляков. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: