Поліція змогла отримати доступ до всіх даних в телефоні загиблого депутата Полякова – міністр

Читать на русском
Тимчасова слідча комісія, створена з питання розслідування смерті Полякова, отримає від Міністерства внутрішніх справ всю необхідну допомогу
Денис МонастирськийПраво на владу

Поліція змогла отримати доступ до всіх даних, які містилися в телефоні загиблого народного депутата Антона Полякова. Зараз вони вивчаються, незабаром Національна поліція проведе з цього приводу брифінг.

Про це розповів міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський в ефірі програми «Право на владу».

«Зараз завершується проведення всіх необхідних експертиз. Крім того, ми завдяки співпраці з нашими міжнародними партнерами отримали доступ до мобільного телефону пана Полякова. Я думаю, найближчим часом буде брифінг Нацполіції, яка розповість подробиці, які власне, склали повністю пазл, пов'язаний з цією подією» - сказав він.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Міністр також додав, що тимчасова слідча комісія, створена з питання розслідування смерті Полякова, отримає від Міністерства внутрішніх справ всю необхідну допомогу.

Нагадаємо, Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося. Офіційна версія смерті нардепа - серцевий напад, але багато хто в неї не вірить.

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: