У «Слузі народу» хочуть посилити покарання за корупцію в армії

Читать на русском
Шуляк нагадала, як прогриміла свого часу справа колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського.
Олена ШулякFacebook

Народний депутат від партії «Слуга народу», її новообраний голова Олена Шуляк заявила, що Партія ініціювала звернення до своєї фракції в парламенті України з вимогою розробити та внести законопроєкт про посилення покарання за корупцію в Збройних силах і Міністерстві оборони.

Про це вона заявила в ефірі програми «Свобода слова».

«Ми сьогодні також на з'їзді розглядали можливість термінового прийняття законопроєкту, який стосується найжорсткішого покарання за корупційні злочини, які відбувалися і можуть потенційно відбуватися саме в Збройних силах України та в Міноборони» - сказала вона.

Шуляк нагадала, як прогриміла свого часу справа колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського.

«Саме за ці злочини потрібно вводити найжорсткіші покарання. І ми як політична партія звернулися до нашої фракції у Верховній Раді, щоб цей законопроєкт був терміново внесений на розгляд парламенту» - додала вона.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру Павловському та Араптанову. Раніше в цій справі затримали Гладковського. Йому повідомили про підозру, а суд взяв під варту з альтернативою застави. Пізніше за нього внесли цю суму і Гладковський вийшов із СІЗО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: