Разумков розповів, чи збирається він йти в президенти України

Читать на русском
Потенційно Разумков цілком готовий поборотися за президентське крісло на наступних виборах у 2024 році
Дмитро Разумковrada.gov.ua

Колишній спікер парламенту, нині простий народний депутат Дмитро Разумков розповів, що після своєї відставки з посади він не виключає походу на президентські вибори в майбутньому.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

«Розумна політика»: як виконують обіцянки нардепи, які увійшли до об'єднання РазумковаЯк виконують обіцянки нардепи, які увійшли до міжфракційного об’єднання Дмитра Разумкова – порівняння.

«Я готуюся до будь-яких викликів, які будуть стояти переді мною. Я завжди серйозно підходив до будь-якого процесу, в якому беру участь, і до будь-яких посад, які займав і займаю. Сподіваюся, надалі, якщо буде підтримка людей, буду рухатися в цьому напрямку. Я не буду змінюватися в плані принципів і цінностей, але в професійному плані буду далі вчитися, готуватися і, сподіваюся, якісно виконувати свою роботу. А чи зможу я це робити - це буде відповідь людей, які підтримають або не підтримають» - сказав він.

Потенційно, додав нардеп, це означає, що так, він піде в Президенти, якщо буде така необхідність.

Нагадаємо, раніше Разумков підтвердив, що після відставки до нього неодноразово зверталися з пропозиціями очолити нову політичну партію в парламенті. Тільки за останній час до нього надійшло кілька таких пропозицій.

П'ять політичних партій подолали б 5%-ний прохідний бар'єр на виборах до Верховної Ради, якби вони проходили найближчим часом - у тому числі гіпотетична партія Разумкова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: