Разумков прокоментував оголошені Гео Леросу підозри

Читать на русском
Колишній спікер вважає, що якщо вже влада вирішила взятися за Лероса за показаний Зеленському середній палець, то їй варто було б зайнятися нардепами, які фігурують у гучних скандалах або інцидентах
Разумков та Леросsluga-narodu.com

Колишній спікер парламенту і народний депутат Дмитро Разумков заявив, що якщо держава оголосила нардепу Гео Леросу підозру за середній палець на адресу президента України Володимира Зеленського, то чому б владі не зайнятися тими нардепами, які стали фігурантами скандалів або інцидентів в останні роки.

Про це Разумков заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Сьогодні я теж думаю, що не повинно бути ні жестів, ні висловлювань, які не додають українському парламенту. Це дивляться люди, вони все розуміють, і їм це 100% теж неприємно бачити. Але, з іншого боку, коли у нас фігуранти інших справ – то пов'язаних з ДТП, то пов'язаних з корупційними скандалами, то з державними підприємствами, спокійно себе почувають в стінах парламенту, а за непристойний жест людина отримує підозру – досить дивно мені» - заявив він.

Підозра Леросу за «хуліганство у Раді»: правозахисник розповів про перспективи справиГео Леросу вручили підозру за хуліганство у Раді. Чи справді його дії тягнуть за собою статтю, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Разумков підкреслив, що він ні в якому разі не виправдовує Лероса - самому депутату він теж про це говорив - але не розуміє, яким таким цікавим чином нинішня влада розставляє пріоритети в покаранні депутатів.

«Якщо він винен, нехай теж понесе покарання. Але давайте спочатку розберемося з тими подіями, які точно не вкладаються в розуміння людей як нормальні, а потім приступимо до наведення культурного порядку в поведінці народних депутатів. А то це виглядає наступним чином: друзям все, ворогам – закон» - додав Разумков.

На засіданні Ради 4 листопада Лерос з трибуни Ради заявив, що «не боїться Зеленського і його правоохоронних органів» і показав йому середній палець.

Нагадаємо, 11 листопада вранці Лерос сам повідомив, що йому вручили підозру від ДБР і ГПУ. Пізніше в ДБР підтвердили вручення підозри Леросу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: