Арахамія повідомив, чи позбавлятимуть мандата Разумкова на з'їзді «Слуги народу»

Читать на русском
Арахамія назвав всі розмови про те, що Разумкова можуть позбавити мандата на з'їзді, страхами самого ексспікера Ради
Давид АрахаміяСвобода слова

На з'їзді партії «Слуга народу», проведення якого заплановано на 15 листопада, не планується забирати мандат народного депутата у колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це заявив глава парламентської фракції СН Давид Арахамія в кулуарах перед [ефіром](https://www.youtube.com/watch?v=NPDvHNDIQc0 «Свободи слова».

Мандати на стіл: хто і як може позбавити нардепів повноваженьЧи наважиться фракція Слуга народу позбавити депутатських мандатів народних обранців, не згодних із позицією монобільшості – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Мені здається, що крім страхів самого Разумкова, такої інформації ми не надсилали нікому. У нас дійсно буде з'їзд. Питання на з'їзді такого немає» - повідомив Арахамія, додавши, що таке питання навіть до можливого порядку з'їзду не вносилося.

Нагадаємо, раніше колишній спікер Дмитро Разумков, який нещодавно створив власне міжфракційне об'єднання, не виключив, що партія «Слуга народу» все-таки спробує позбавити його мандата.

Водночас поки що чинний голова СН Олександр Корнієнко раніше заявляв, що на з'їзді партії серед інших буде обговорюватися питання долі народних депутатів від СН, які вступили до складу міжфракційного об'єднання Разумкова «Розумна політика».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: