Разумков поскаржився на тиск на нардепів з його міжфракційного об'єднання

Читать на русском
Разумков заявив, що на членів його міжфракційного об'єднання, більшість з якого складають нардепи з СН, тиснуть керівники партії та Офіс президента України
Дмитро Разумковrada.gov.ua

Колишній спікер Верховної Ради, народний депутат Дмитро Разумков заявив, що з боку «Слуги народу» і офісу президента чиниться масштабний тиск на нардепів, які вирішили увійти в його міжфракційне об'єднання «Розумна політика».

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

Мандати на стіл: хто і як може позбавити нардепів повноваженьЧи наважиться фракція Слуга народу позбавити депутатських мандатів народних обранців, не згодних із позицією монобільшості – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Я знаю про те, що досить серйозний тиск відбувається і з боку представників Офісу президента, і з боку керівництва фракції безпосередньо на людей. Когось вже звільнили з керівників підкомітетів, на когось чиниться тиск: «Якщо ти не вийдеш з міжфракційного об'єднання, то ми звільнимо твого родича». Я думаю, що такі дріб'язкові, низькі дії з боку колишніх колег – це просто аморально» - сказав він.

ЗАЯВА! Прибічникам Разумкова в Раді погрожують (Хард з Влащенко)Україна 24

Нагадаємо, раніше голова парламентської фракції СН Давид Арахамія заявив, що на з'їзді партії не планується забирати мандат народного депутата у колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Водночас поки що чинний голова СН Олександр Корнієнко раніше заявляв, що на з'їзді партії серед інших буде обговорюватися питання долі народних депутатів від СН, які вступили до складу міжфракційного об'єднання Разумкова «Розумна політика».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: