Данилюк прокоментував можливість створення спільної політичної сили з Разумковим

Читать на русском
Колишній міністр не виключив, що рано чи пізно така політична сила може виникнути, якщо в ній буде необхідність
Олександр Данилюкpresident.gov.ua

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони України, ексміністр фінансів Олександр Данилюк оцінив можливість об'єднання зусиль з колишнім спікером Верховної Ради, народним депутатом Дмитром Разумковим.

Про це Данилюк розповів у кулуарах перед ефіром програми «Свобода слова».

«У нас точно є дуже багато точок доступу, але поки загальну силу ми не формуємо» - сказав Данилюк у відповідь на питання, чи планує він об'єднуватися з Разумковим.

Горе Разумкова. Колонка Леоніда ШвецяОперативний простір, що нібито відкривається, і нові захопливі перспективи могли б, напевно, розбудити в Дмитрі Разумкові звіра, якого в ньому не підозрювали, але в таку метаморфозу віриться важко.

При цьому колишній міністр не виключив, що рано чи пізно така політична сила може виникнути, якщо в ній буде необхідність.

«Цього не треба виключати. А навіщо виключати?»- відповів він журналістам.

Нагадаємо, 8 листопада Разумков опублікував список з 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання «Розумна політика». Переважна частина з них - це депутати від «Слуг народу».

П'ять політичних партій подолали б 5%-ний прохідний бар'єр на виборах до Верховної Ради, якби вони проходили найближчим часом - у тому числі гіпотетична партія Разумкова. При цьому Разумков підтвердив, що після відставки до нього неодноразово зверталися з пропозиціями очолити нову політичну партію в парламенті. Тільки за останній час до нього надійшло кілька таких пропозицій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: