Що потрібно для голосування на виборах мера Харкова – коментар Харківської міськради

Читать на русском
У Харківській міськраді спростували, що на дільницях у голосуючих перевірятимуть сертифікати вакцинації або результати ПЛР-тестів
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Щоб проголосувати на виборах мера Харкова, харків'янам буде потрібен тільки паспорт. Ніяких додаткових документів не буде потрібно.

Про це повідомляє Харківська міська рада.

«Харківська міська рада зазначає, що для голосування на місцевих виборах, які відбудуться в неділю, 31 Жовтня, потрібен тільки паспорт громадянина України. Згідно з українським законодавством, ніяких документів для голосування, крім паспорта громадянина, не потрібно» - сказано в повідомленні.

Хто претендує на посаду міського голови ХарковаВибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня. Слово і діло пропонує подивитися, хто претендує на посаду мера Харкова.

Також у повідомленні спростували, що на дільницях у голосуючих перевірятимуть сертифікати вакцинації або результати ПЛР-тестів.

Раніше народний депутат Михайло Радуцький припустив, що в Харкові у зв'язку з важкою епідеміологічною ситуацією можуть внести деякі зміни у виборчий процес на виборах мера. У голосуючих можуть просити показати сертифікат вакцинації, або негативний результат ПЛР-тесту.

Нагадаємо, вибори мера Харкова пройдуть 31 жовтня - майже через рік після смерті мера Геннадія Кернеса. Дільниці працюватимуть з 08:00 до 20:00. Також на ділянках можна буде вакцинуватися від коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: