На виборах мера Харкова перевірятимуть сертифікати та ПЛР-тести – Радуцький

Читать на русском
Заява Радуцького розходиться з офіційною позицією місцевої влади Харкова, яка нічого не говорила про такі заходи епідеміологічної безпеки
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

У Харкові у зв'язку з важкою епідеміологічною ситуацією можуть внести деякі зміни до виборчого процесу на виборах мера. У голосуючих можуть просити показати сертифікат вакцинації, або негативний результат ПЛР-тесту.

Про це заявив голова профільного комітету Ради, народний депутат від «Слуги народу» Михайло Радуцький в ефірі програми «Свобода слова».

«За законом повинні перевіряти. Або covid-паспорти, або ПЛР-тести або тести на антиген» - сказав він.

Хто претендує на посаду міського голови ХарковаВибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня. Слово і діло пропонує подивитися, хто претендує на посаду мера Харкова.

Заява Радуцького розходиться з офіційною позицією місцевої влади Харкова, які нічого не говорили про такі заходи епідеміологічної безпеки. Раніше говорилося тільки про замірювання температури у виборців на вході до дільниці, і окремі кабінки для голосування для тих, хто демонструє ознаки ГРВІ.

Раніше ми повідомляли, що перед цим Харківська міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні прийняла рішення про реєстрацію шести кандидатів на посаду міського голови:це Костянтин Немічов, Михайло Добкін, Валерій Говоров, Володимир Плетньов, Дмитро Маринин та Олександр Кондрусик.

Зазначимо, що Ігор Терехов (1967 р.н.) з вересня 2015 року був першим заступником міського голови Харкова Геннадія Кернеса. До цього (з квітня 2007 р.) був заступником голови Харківської облдержадміністрації, а потім (з квітня 2019 р.) - заступником міського голови Харкова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: