Завтра харків'ян вакцинуватимуть на виборчих дільницях

Читать на русском
Пункти вакцинації працюватимуть на виборчих дільницях, розташованих у школах. Отримати щеплення бажаючі зможуть з 9:00 до 18:00.
Слово і діло

У Харкові на виборчих дільницях почнуть працювати пункти вакцинації.

Місцеві жителі зможуть зробити щеплення від коронавірусу в 41 такому пункті, повідомляє сьогодні пресслужба міськради.

Пункти вакцинації працюватимуть на виборчих дільницях, розташованих у школах. Отримати щеплення бажаючі зможуть з 9:00 до 18:00.

Відомо, що імунізація проводитиметься вакцинами Coronavac, Pfizer та AstraZeneca.

Хто претендує на посаду міського голови ХарковаВибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня. Слово і діло пропонує подивитися, хто претендує на посаду мера Харкова.

«У Харкові останніми днями на добу в середньому вакцинуються близько 8 тисяч жителів. Наше завдання – зробити все, щоб ця цифра зростала. Тому звертаємося до всіх харків'ян із проханням не лише активно голосувати, а й подбати про своє здоров'я та здоров'я близьких», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 жовтня у Харкові відбудуться вибори міського голови – майже через рік смерті мера Геннадія Кернеса. Сьогодні у Харкові – «день тиші», будь-яка агітація заборонена.

Також повідомляли, що за день до виборів мера Харкова правоохоронці отримали 60 заяв та повідомлень про порушення виборчого законодавства. Вже відкрито низку кримінальних справ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: