Зеленський різко втратив позиції у президентському рейтингу після появи в списку Разумкова – опитування

Читать на русском
Рейтинг президента Володимира Зеленського впав після того, як до списку потенційних кандидатів увійшов колишній спікер ВР Дмитро Разумков.
rada.gov.ua

Рейтинг президента України Володимира Зеленського знизився після того, як до списку потенційних кандидатів увійшов колишній спікер Верховної ради Дмитро Разумков.

Про це йдеться в результатах опитування Київського міжнародного інституту соціології у жовтні.

Мінус один у команді президента: як парламент змінював спікераСпікеріада підійшла до логічного завершення. Замість Дмитра Разумкова головою парламенту став Руслан Стефанчук. Як це відбувалося – в матеріалі.

Так, за даними КМІС, якби вибори президента України відбулися зараз, то голоси розділилися б так (в дужках результати опитування на середину вересня):

КМІС провів опитування 15-18 жовтня 2021 року методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера.

Нагадаємо, 7 жовтня Рада відкликала Разумкова з посади голови парламенту. У залі набрали 284 голоси «за». Після своєї відставки Разумков заявив, що в парламенті з'явилася нова коаліція - «Слуга народу» і «Батьківщина».

«Слово і діло» пропонує подивитися, як Разумков виконував свої спікерські обіцянки і як виконує свої обіцянки президент Володимир Зеленський і його команда.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: