У Раду подали ще одне звернення про підписні листи щодо Разумкова

Читать на русском
Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія направив у Раду ще одне звернення з ініціативою відставки спікера парламенту Дмитра Разумкова.
Дмитро Разумковфото Українські новини

Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія направив в Раду ще одне звернення з ініціативою відставки спікера парламенту Дмитра Разумкова. Цього разу – звернення особисто від себе.

Про це повідомила прессекретар Разумкова Ольга Туній в Facebook.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Схоже, одного звернення від фракції з приводу підписних листів про відкликання голови парламенту з посади було мало. Надійшло друге звернення від народного депутата України Давида Арахамії», - написала вона.

Туній зазначила, що тепер процедура відставки Разумкова запускається заново.

«Новий комплект підписних листів буде виданий невідкладно», - додала вона.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія почав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної ради. До кінця дня вони вже надійшли до Апарату ВР.

Сам Разумков в соцмережах повідомив, що це очікувано, і що він «як і обіцяв, зволікати з процесом не буде».

Раніше в ОПУ заявляли, що Разумков нібито «відкрито гальмує ініціативи президента Володимира Зеленського» і це може спричинити жорсткі рішення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: