Разумков пояснив, чому все ще не вакцинувався від коронавірусу

Читать на русском
За словами Разумкова, вакцина не захищає від коронавірусу, але дозволяє мінімізувати його наслідки. Однак у нього були антитіла, тому він не вакцинувався
Дмитро Разумковrada.gov.ua

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який вже два рази примудрився захворіти на коронавірус, розповів, чому все ще не вакцинувався від інфекції.

Про це він розповів в ефірі програми «Свобода слова».

Разумков пояснив, що ще в серпні у нього були антитіла до коронавірусу, тому він і не робив щеплення. А другий раз у нього хвороба була безсимптомною-якби не тест, він так і не дізнався б, що хворий.

«Якщо ми говоримо про мою позицію з приводу вакцинації: вакцина не гарантує, що ти не захворієш. Вакцина захищає здоров'я і життя... Якщо запитують мене - у мене друга хвороба була безсимптомна. Якби я не зробив тест, то навіть не дізнався б, що хворий. Насправді я дійсно закликаю всіх вакцинуватися - це знижує ризик важкої хвороби та наслідків. Особистий приклад важливий не тільки в цьому, а й у багатьох інших речах, наприклад - не ставати в фарватер певних інформаційних кампаній», – розповів він.

10 вересня спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що у нього знову підтвердили COVID-19. До цього він вже йшов на лікарняний в листопаді 2020 року у зв'язку з коронавірусом. Обидва рази він досить швидко прийшов в норму - так, на другий раз вже 26 вересня він повідомив, що повністю одужав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: