Нацкорпус анонсував продовження протестів біля Офісу президента

Читать на русском
Як стверджують у партії, учасники акції протестували проти поступків у перемовинах щодо окупованих територій, а також проти політичних репресій, організованих владою.
Twitter @BiletskyAndriy

Сьогодні, 14 серпня, в акції протесту біля Офісу президента взяли участь близько чотирьох тисяч людей. «Національний корпус», який напередодні скликав цей мітинг, анонсував продовження протестів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацкорпусу.

Як стверджують у партії, учасники акції протестували проти поступків у перемовинах щодо окупованих територій, а також проти політичних репресій, організованих владою.

«За півтора тижня провели понад сто обшуків. Це справа, яка стосується далеко не лише Національного Корпусу, або лише ветеранів чи членів патріотичних організацій», - сказав лідер Нацкорпусу Андрій Білецький під час свого виступу.

Водночас, згідно з його словами, поліція намагалась перешкоджати проведенню мирної акції під Офісом президента.

Зеленський не сховається і нас не залякає! | БілецькийАндрій Білецький

Він також наголосив, що влада розпочала наступ на ветеранську та патріотичну спільноту, аби нейтралізувати ту частину суспільства, яка буде готова вийти на протест, коли у владі підуть на поступки в перемовинах щодо окупованих територій.

«Вони вимагають реалізацію формули Штайнмаєра, вони вимагають виборів у «ДНР» і визнання, фактичного визнання терористів владою на цій території. Росіяни вимагають дати воду в Крим і вимагають зробити це швидко», - заявив Білецький.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 серпня, «Національний корпус» провів акцію під офісом президента в ході якої відбулися сутички з поліцією.

При цьому, у сутичках на Банковій постраждали поліцейські і нацгвардійці.

Також, за повідомленням правоохоронців, націоналісти дорогою на Банкову вкрали молоко.

Окрім цього, після сьогоднішньої акції протесту під Офісом президента на кореспондента видання «Букви» Олександра Кужельного було скоєно напад. Нападники знімали все, що відбувається, і згодом опублікували відеозапис нападу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: