У сутичках на Банковій постраждали поліцейські і нацгвардійці

Читать на русском
Під час сутичок із представниками Нацкорпусу під Офісом Президента семеро поліцейських зазнали опіків очей, ще декілька нацгвардійців дістали травми.
facebook.com/mvs.gov.ua

Під час сутичок із представниками Нацкорпусу під Офісом Президента семеро поліцейських зазнали опіків очей, ще декілька нацгвардійців дістали травми.

Про це повідомили у поліції Києва.

«Сьогодні, 14 серпня, під час запланованої акції біля Офісу Президента України відбулись сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. Поліцейські оглядали речі учасників, проте більшість з них відмовилась показувати вміст сумок, а надалі – спровокували конфлікт із застосуванням димових шашок і каміння у бік правоохоронців», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок сутички 7 поліцейських та один військовослужбовець Нацгвардії постраждали. Також серед постраждалих є кілька громадян.

«Зараз ситуація спокійна», – додав представник МВС Артем Шевченко.

Від імені МВС він закликав всіх учасників акції дотримуватися порядку, протестувати мирно і наголосив, що кожен, хто пройде перевірку на відсутність небезпечних предметів, може бути вільно пропущений на площу перед ОПУ.

Нагадаємо, Члени організації «Національний корпус» зібралися на мітинг під Офіс президента сьогодні, 14 серпня, з метою «дати зрозуміти владі», що їх не зламати «тиском і репресіями». Під час протестів почалася потужна бійка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: