На Банковій почалися зіткнення Нацкорпусу і поліції

Читать на русском
Білецький відмовився виконувати вимогу по догляду при проході до Офісу президента і наказав йти на прорив. Поліція застосовує газ. Йде потужна бійка.
Perepichka News

Члени організації «Національний корпус» зібралися на мітинг під Офіс президента сьогодні, 14 серпня, з метою «дати зрозуміти владі», що їх не зламати «тиском і репресіями». Під час протестів почалася потужна бійка.

Про це повідомляється у Телеграм-каналі «Perepichka News».

Зазначимо, що раніше лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький оголосив про акцію протесту під Офісом президента і закликав українців приєднатися до неї.

Як стало відомо з повідомлення Білецького на своєму Telegram-каналі, акція почалася 14 серпня о 13:00 на вулиці Банковій.

Колонна митингующий несет под ОП покрышкиСегодня

Згідно з повідомленням ЗМІ, Білецький відмовився виконувати вимогу по догляду при проході до Офісу президента і наказав йти на прорив.

Зазначається, що наразі поліція застосовує газ. Йде потужна бійка.

Митинг нацкорпусаСтрана.ua

За словами Білецького, чинна влада збирається «поступитися національними інтересами України перед російським агресором», а заважають в цьому патріотичні сили, на які почався активний тиск.

Також зазначається, що мітингуючі взяли з собою покришки. При цьому, сама будівля і скульптури під Офісом президента надійно охороняють силовики.

Білецький відмовився виконувати вимогу по догляду при проході до Офісу президента і наказав йти на прорив. Поліція застосовує газ. Йде потужна бійка.
Perepichka News

Нагадаємо, що на початку серпня було заарештовано семеро рекетирів з Харкова, серед яких лідер Нацкорпусу.

Раніше ми повідомляли, що поліція порушила кримінальну справу через акцію протесту Нацкорпусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: