Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білецький пообіцяв, що вимагатиме покарання нападників на активістів у Полтаві та відкриття проти них кримінальних справ

7 квітня 2017 року Андрій Білецький пообіцяв, що вимагатиме покарання нападників на активістів у Полтаві та відкриття проти них кримінальних справ Нагадаємо, 5 квітня у центрі Полтави відбувся протест проти забудови будинкової арки по вул. Соборності, 27. Мирна акція переросла у справжнє криваве побоїще, в якому тяжко поранили активістів та поліцейського. СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 7 квітня 2017 р.

Джерело

  • http://nationalcorps.org/blog/andrj-bleckij-pro-pod-u-poltav
  • http://kremen.today/2017/04/07/mvs-anulyuvalo-litsenziyu-kremenchutskij-ohoronnij-firmi-skorpion-2016/
  • 1
  • 1

Результат

7 квітня 2017 року Міністерство внутрішніх справ України анулювало ліцензію охоронної фірми «СКОРПІОН-2016».

22 березня 2018 року згідно з відповіддю від Прокуратури Полтавської області було встановлено, що слідчим відділом Полтавського ВІІ ГУ 1111 в Полтавській області проведено досудове розслідування у об'єднаному кримінальному провадженні, розпочатому за ч. ч. 1, 2 ст. 121 КК України, за фактами спричинення тяжких тілесних ушкоджень активістам Кобі О.О. та Юденку Д.А., які протестували проти забудови арки, розташованої по вул. Соборності, 27 у м. Полтаві.

На підставі зібраних доказів, двом особам повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та обвинувальний акт скеровано до Октябрського районного суду м. Полтави для розгляду по суті. На даний час судове слідство триває.

Відповідно реєстрації даних в інформаційно-аналітичній системі «ЄССА» звернень, скарг громадян, юридичних осіб та народних депутатів, звернення народного депутата України Білецького А.С. по кримінальному провадженню за фактом побиття протестувальників біля арки по вул. Соборності, 27 у м. Полтаві, зареєстрованим не значаться.