Націоналісти дорогою на Банкову вкрали молоко - правоохоронці

Читать на русском
На Банковій націоналісти проривалися через кордон правоохоронців, відмовляючись пройти перевірку на наявність небезпечних предметів, і спровокували сутички із силами правопорядку.
Perepichka News

У правоохоронних органах заявляють, що мітингуючі націоналісти дорогою на Банкову пограбували машину, яка привезла продукти до магазину поруч.

Про це повідомив співрозмовник видання «Українська правда» у правоохоронних органах.

Зазначається, що Націоналісти нібито вкрали кілька ящиків із молоком і почали роздавати побратимам: мовляв, молоком добре промивати очі, коли потрапить сльозогінний газ.

Під час акції «Зупинимо капітуляцію!» на Банковій націоналісти проривалися через кордон правоохоронців, відмовляючись пройти перевірку на наявність небезпечних предметів, і спровокували сутички із силами правопорядку під Офісом президента.

При цьому, було застосовано сльозогінний газ, димові шашки, покришки.

У правоохоронних органах заявили, що постраждали нацгвардієць і 7 поліцейських, а в «Нацкорпусі» заявили, що постраждав один учасник акції.

Пізніше учасники акції прийшли до будинку, в якому раніше проживав президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що члени організації «Національний корпус» зібралися на мітинг під Офіс президента сьогодні, 14 серпня, з метою «дати зрозуміти владі», що їх не зламати «тиском і репресіями». Під час протестів почалася потужна бійка.

Раніше ми повідомляли, що на початку серпня було заарештовано семеро рекетирів з Харкова, серед яких лідер Нацкорпусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: