Зеленський не виключив, що Хомчака і Тарана відправлять у відставку

Читать на русском
За словами президента, Головнокомандувач ЗСУ і міністр оборони працюють над виправленням своїх помилок
Андрій Таран та Руслан ХомчакМіноборони України

Президент Володимир Зеленський не виключив, що міністра оборони України Андрія Тарана і Головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака можуть відправити у відставку. Україні потрібна стабільна ситуація в армії та Міністерстві оборони.

Про це президент розповів в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук на каналі 1 + 1.

Втім, додав президент, зараз обидва працюють над виправленням своїх помилок у керівництві армією.

Удвічі менше бронетехніки та автомобілів: як Міноборони виконало плани з оснащення ЗСУ на 2020 рікЯк Міноборони виконало свої плани з оснащення ЗСУ на 2020 рік, дивіться в інфографіці «Слово і діло».

«У нас йде війна і нам потрібна стабільна ситуація що в армії, що в Міністерстві оборони. Є помилки, і вони їх виправляють. Якщо вони все не виправлять, буде інша бесіда. Реформа йде з початку війни та не зупиняється, треба робити різкі кроки», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, офіцерів Збройних Сил України оперативного та стратегічного рівнів з осені, коли розпочнеться новий навчальний рік у військових вишах, почнуть готувати за процедурами Північноатлантичного альянсу.

Раніше колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер заявив, що в порівнянні з 2014-2015 роками українські Збройні сили дуже сильно змінилися - тепер це добре оснащені та досвідчені військові.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: