«Белавіа» припинила польоти у вісім країн до листопада

Читать на русском
У зв'язку з новими заборонами на польоти білоруська авіакомпанія Бєлавіа скасувала польоти до 30 жовтня 2021 року по ряду напрямків.
Фото: Белавіа

У зв'язку з новими заборонами на польоти білоруська авіакомпанія «Бєлавіа» скасувала польоти до 30 жовтня 2021 року по ряду напрямків.

Про це повідомляє пресслужба компанії у четвер, 27 травня.

Авіасполучення між Україною і Білоруссю: коли буде припинено і які можуть бути наслідкиЧому Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю, які можуть бути наслідки і що робити пасажирам.

Польоти припинені до восьми країн. Йдеться про такі напрями: Варшава, Мілан, Амстердам, Рим, Франкфурт, Берлін, Мюнхен, Ганновер, Відень, Брюссель, Барселона, Калінінград.

Пасажирам дозволили повернути повну вартість квитка без штрафів протягом року з моменту придбання для «невикористаних та частково використаних авіаквитків».

У той же час, за даними Мінінфраструктури України, шість держав (Україна, Франція, Велика Британія, Канада, Литва і Латвія), припинили авіасполучення з Білоруссю і заборонила своїм авіакомпаніям транзит над її територією.

Єдиною державою, яка заборонило білоруським авіакомпаніям транзит через свою територію, зараз є Фінляндія.

Нагадаємо, 23 травня в Мінську примусово посадили літак компанії Ryanair, після чого затримали опозиціонера і засновника телеграм-каналу NEXTA Романа Протасевича і його дівчину Софію Сапегу.

Україна припинила авіасполучення з Білоруссю з 26 травня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: