Літак Lufthansa випустили з Мінська до Німеччини

Читать на русском
Затримка рейсу Мінськ-Франкфурт. Літак вилетів з аеропорту Мінська після повторної перевірки - на дві години пізніше за графік.
фото з відкритих джерел

Рейс LH1487 авіакомпанії Lufthansa Мінськ-Франкфурт, затриманий сьогодні у Національному аеропорту Мінська, вилетів до пункту призначення.

Про це йдеться в повідомленні аеропорту в Telegram-каналі.

В яких країнах і навіщо примусово саджали літакиІнциденти з примусовою посадкою літаків – на інфографіці Слово і діло. Такі випадки були в Білорусі, Україні.

«Літак Lufthansa вилетів до Франкфурта. Фактичний зліт виконано о 16.22», - повідомили в аеропорту.

У відомстві додали, що «всі необхідні заходи щодо огляду пасажирів, багажу і повітряного судна» перед вильотом були завершені.

«Повідомлення про теракт, що надійшло раніше на електронну пошту аеропорту, не підтвердилося», - йдеться в повідомленні аеропорту.

Нагадаємо, сьогодні вдень стало відомо, що в аеропорту Мінська був затриманий рейс LH1487 авіакомпанії Lufthansa, який відправляється до Франкфурта. В аеропорту заявили, що незадовго до вильоту на їхню електронну пошту надійшло анонімне повідомлення про можливий теракт на цьому рейсі. Всіх пасажирів вивели на повторний огляд.

А 23 травня літак авіакомпанії Ryanair Афіни-Вільнюс екстрено приземлився в аеропорту Мінська після отримання повідомлення про мінування. На борту літака перебував співзасновник Telegram-каналу NEXTA Роман Протасевич, його затримали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: