Данилов допустив можливість обміну представників ОПЗЖ на бранців Кремля

Читать на русском
Відповідаючи на відповідне запитання журналістів, Данилов не виключив, що при наявності можливості такий обмін цілком реальний.
Олексій ДаниловСкриншот

Україна цілком може в майбутньому обміняти представників партії ОПЗЖ, засуджених за вироком суду, на українських політв'язнів, які незаконно утримуються за ґратами в Росії.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Відповідаючи на відповідне запитання журналістів, Данилов не виключив, що при наявності можливості такий обмін цілком реальний.

«Це рішення про обмін приймає президент України. Я думаю, що якщо буде така можливість, ми охоче це зробимо», - зазначив секретар РНБО.

Медведчука відправили під домашній арешт: що пишуть у соцмережахДомашній арешт для депутата Віктора Медведчука – реакція соцмереж у підбірці Слово і діло.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 13 травня обрав запобіжний захід нардепу ОПЗЖ Віктору Медведчуку, який підозрюється в держзраді та в порушенні законів і звичаїв війни.

Раніше Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

12 травня Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора, де ознайомився з підозрою, пред'явленою йому Генеральним прокурором України. З собою він забрав копію документа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: