Венедиктова заявила, що ОГПУ оскаржить запобіжний захід Медведчуку

Читать на русском
Генпрокурор заявила, що їй хотілося б пильно ознайомитися з мотивацією судді, який виніс рішення про запобіжний захід Медведчуку.
Ірина ВенедиктоваLIGA.net

Офіс генерального прокурора України планує оскаржити запобіжний захід, який суд обрав народному депутату від ОПЗЖ Віктору Медведчуку - 13 травня суд відправив нардепа під домашній арешт.

Про це заявила генеральний прокурор України Ірина Венедиктова в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

При цьому генпрокурор заявила, що їй хотілося б пильно ознайомитися з мотивацією судді, який виніс рішення про запобіжний захід Медведчуку.

«Я не вважаю, що вчора було щось таке, за що має бути соромно, або ми чимось повинні бути незадоволені. Чи підемо в апеляцію? Подивитися. Швидше за все, ми підемо в апеляцію, тому що я впевнена в тому документі, який підготувала. Я ще подивлюся на мотивацію судді», - сказала вона.

Медведчука відправили під домашній арешт: що пишуть у соцмережахДомашній арешт для депутата Віктора Медведчука – реакція соцмереж у підбірці Слово і діло.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 13 травня обрав запобіжний захід нардепу ОПЗЖ Віктору Медведчуку, який підозрюється в держзраді та в порушенні законів і звичаїв війни.

Раніше Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

12 травня Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора, де ознайомився з підозрою, пред'явленою йому Генеральним прокурором України. З собою він забрав копію документа.

Сам політик назвав справу проти себе політичною і незаконною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: