На Медведчука одягли електронний браслет

Читать на русском
Поліція одягла електронний браслет контролю на депутата ОПЗЖ Віктора Медведчука, якого суд відправив під цілодобовий домашній арешт.
zagittya.com.ua

Поліція одягла електронний браслет контролю на депутата ОПЗЖ Віктора Медведчука, якого суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

«Браслет одягли. Прокурор був присутній при одяганні електронного засобу контролю», - повідомили «Українським Новинам» в Офісі генпрокурора.

Медведчука відправили під домашній арешт: що пишуть у соцмережахДомашній арешт для депутата Віктора Медведчука – реакція соцмереж у підбірці Слово і діло.

Депутат не може відлучатися з дому і повинен весь час носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 13 травня обрав запобіжний захід нардепу ОПЗЖ Віктору Медведчуку, який підозрюється у державній зраді та у порушенні законів і звичаїв війни.

Раніше Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

12 травня Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора, де ознайомився з підозрою, пред'явленою йому генеральним прокурором України. З собою він забрав копію документа.

Сам політик назвав справу проти себе політичною і незаконною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: