Медведчук прокоментував оголошену йому підозру в держзраді

Читать на русском
Обшуки у своєму будинку та офісі депутат назвав повністю, незаконними, заявивши, що нічого протизаконного у нього знайти так і не змогли
Віктор МедведчукФото РІАН

Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук вперше дав коментар щодо підписаної йому підозри в державній зраді та обшуках в його будинку та офісі.

Про це повідомляється на партійному сайті ОПЗЖ.

Так, обшуки у своєму будинку та офісі депутат назвав повністю, незаконними, заявивши, що нічого протизаконного у нього знайти так і не змогли. За його словами, обшуки були затіяні з метою вручити йому підозру.

«Все, що відбувається зі мною, є політичною розправою за мою принципову політичну позицію. Заявляю, що я перебуваю в Україні та не збираюся ховатися від правосуддя», - заявив Медведчук.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

Нагадаємо, 11 травня Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У Київському будинку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, проти якого ввела санкції Рада нацбезпеки, СБУ провела обшуки.

Нагадаємо, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака - соратника Віктора Медведчука. Санкції торкнулися і трьох каналів Козака - 112 Україна, ZIK і NewsOne. Вони припинили своє мовлення.

Пізніше РНБО ввела санкції за фінансування тероризму і щодо самого Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: