У СБУ розповіли, де зараз перебувають Медведчук та Козак

Читать на русском
Віктор Медведчук, якому сьогодні оголосили підозру за трьома епізодами, включаючи державну зраду, перебуває в Україні.

Віктор Медведчук, якому сьогодні оголосили підозру за трьома епізодами, включаючи державну зраду, перебуває в Україні. А Тарас Козак поїхав на відпочинок до Росії і не планує повертатися в Україну.

СБУ займається встановленням їхнього точного місцезнаходження, заявив під час брифінгу голова СБУ Іван Баканов у вівторок, 11 травня.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

Він уточнив, що Тарас Козак перебуває в Російській Федерації.

«Можливо він виїхав із російської території на відпочинок, але не планує повертатися в Україну», - сказав Баканов.

«Що стосується Віктора Медведчука, то сьогодні встановлюється його місцезнаходження, але за нашою інформацією, він перебуває в Україні, оскільки 8 травня він перебував на українській території і з України поки не виїжджав», - додав глава СБУ.

Нагадаємо, сьогодні Венедіктова підписала підозру в зраді нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Також відзначимо, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про санкції щодо народного депутата від ОТЗЖ Тараса Козака - соратника Віктора Медведчука. Санкції торкнулися і три канали Козака - 112 Україна, ZIK і NewsOne. Вони припинили своє мовлення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: