Венедіктова розповіла деталі підозр Медведчуку та Козаку

Читать на русском
Генпрокурор Ірина Венедиктова розповіла про повідомлення про підозру двом народним депутатам. За її словами, підозру оголосили Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Генпрокурор Ірина Венедіктова розповіла про повідомлення про підозру двом народним депутатам. За її словами, підозру оголосили Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Про це йшлося на брифінгу в Офісі генпрокурора у вівторок, 11 травня.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Сьогодні, за результатами проведеної роботи, Медведчуку і Козаку повідомлено про підозру у здійсненні державної зради і замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму», - сказала вона.

Як розповіла генпрокурор, нардепам повідомили про підозру за трьома епізодами. Перший стосується родовища Глибока в Чорному морі, яке підозрювані нібито передали російським окупантам в 2015 році.

Нагадаємо, сьогодні Венедіктова підписала підозру в зраді нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Також відзначимо, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про санкції щодо народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака - соратника Віктора Медведчука. Санкції торкнулися і три канали Козака - 112 Україна, ZIK і NewsOne. Вони припинили своє мовлення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: