В Офісі президента прокоментували обшуки у Медведчука

Читать на русском
Віктору Медведчуку, а також його спільникам доведеться пройти через судовий процес, як це і передбачено законом.

Народному депутату від ОПЗЖ, лідеру Всеукраїнського громадського руху Український вибір - право народу Віктору Медведчуку, а також його спільникам доведеться пройти через судовий процес, як це і передбачено законом.

Про це журналістам заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Деструктивна діяльність Медведчука протягом десятиліть була абсолютно прозорою для всього нашого суспільства. По-перше, державна безпека постійно перебувала під руйнівними ударами його дивної медіа-імперії. По-друге, десятки класичних непрозорих схем і угод, про що багато журналістських розслідувань... Суспільство прекрасно розуміє, що ця людина не могла організувати свій «бізнес» чесно. Тільки політична «криша» при різній владі протягом багатьох років допомагала Медведчуку уникати уваги правоохоронних органів і прокуратури», - сказав Подоляк.

Він підкреслив, що цього «вкрай впливовому і солідній людині», який, за словами Подоляка, намагався вирішувати долю народу і активно користувався ресурсами країни в Криму вже після окупації, сховатися від слідчих дій не вдасться.

«У президента Зеленського достатньо політичної волі, щоб в Україні дійсно працював принцип верховенства права і рівності всіх громадян перед законом і судом», - резюмував радник голови ОП.

Нагадаємо, в київському будинку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, проти якого впровадила санкції Рада нацбезпеки, СБУ проводила обшуки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: