Стала відома нова вартість ремонту Офісу президента після протестів у березні

Читать на русском
Орієнтовна вартість ремонту після акції протесту на підтримку Стерненка становитиме понад півтора мільйони гривень
Ілюстративне фотоradiosvoboda.org

Вартість робіт з ремонту та відновлення Офісу президента, до якої входять ремонтні роботи на фасаді будівлі та відновлення прилеглої території, розгромлених активістами під час протестів на підтримку Сергія Стерненка у березні, становить понад 1,5 мільйона грн.

Про це повідомили в державному управлінні справами у відповідь на запит Радіо Свобода.

«За результатами проведеного експертного будівельно-технічного дослідження приватним науково-виробничим підприємством «Спектр» встановлено, що орієнтовна вартість робіт з ремонту і відновлення конструктивних елементів оздоблення фасаду, вхідної групи та прилеглої території адміністративної будівлі - пам'ятки архітектури місцевого значення за адресою: місто Київ, вулиця Банкова 11, становить 1571610 грн», - вказується в повідомленні.

Постанова про засудження подій під ОПУ: хто з нардепів підтримавПостанову про засудження подій під ОПУ 20 березня підтримали 237 нардепів. Переважно Слуга народу.

Які витрати входять в озвучену ДУС суму:

  • очищення (мийка) фасаду та мощення площі - 297200 грн;
  • ремонт дверних блоків (9 одиниць) - 1158600 грн;
  • ремонт вікон - 85000 грн;
  • непередбачувані та додаткові роботи й покриття ризиків - 30810 грн.

Нагадаємо, 20 березня під ОПУ пройшла акція на підтримку активіста Сергія Стерненка, який зараз у СІЗО. Учасники мітингу підривали петарди, а також пошкодили саму будівлю – розмалювали стіни та побили шибки на дверях.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство, а також ще одну справу за фактом умисного знищення або пошкодження майна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: