Акція під ОПУ: домашній арешт призначили сьомому підозрюваному

Читать на русском
Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт Олексія Білковського, затриманого на акції під ОПУ.
Алексей Белковскийскрін з відео Громадське

Печерський районний суд Києва, сьогодні, 2 квітня, відправив під цілодобовий домашній арешт Олексія Білковського - сьомого підозрюваного у справі про хуліганство під час протесту на Банковій.

Про це в Facebook повідомила юридична компанія, яка представляє інтереси Білковського.

Постанова про засудження подій під ОПУ: хто з нардепів підтримавПостанову про засудження подій під ОПУ 20 березня підтримали 237 нардепів. Переважно Слуга народу.

«Печерський районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав щодо нашого Клієнта запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 23 травня», - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 20 березня під час акції на підтримку Сергія Стерненка Білковський прийшов під ОПУ з аерозольним балоном з невідомою речовиною. Разом з тим, активісту закидають підпал дверей Офісу президента, а також кидання предметів у саму будівлю.

Прокурор просив відправити підозрюваного під цілодобовий домашній арешт. Сам Білковський заявляв, що був на акції протесту 20 березня, проте не здійснював ніяких протиправних дій, які йому інкримінує слідство.

Нагадаємо, напередодні Печерський райсуд відправив під домашній арешт затриманого учасника акції протесту на Банковій Давида Гаджимурадова і Сергія Філімонова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: