У Києві під Офісом президента відбувається акція на підтримку Стерненка

Читать на русском

Біля будівлі Офісу президента в суботу, 20 березня, зібралися учасники акції на підтримку засудженого до 7 років ув'язнення активіста Сергія Стерненка.
Фото Слово і діло

Біля будівлі Офісу президента в суботу, 20 березня, зібралися учасники акції на підтримку засудженого до 7 років ув'язнення активіста Сергія Стерненка.

Як передає кореспондент УНІАН, прохід по вулиці Банковій відкритий, тому люди можуть вільно проходити до будівлі ОП.

Станом на 19:15 там зібралися вже декілька сотень людей, і активісти продовжують прибувати. Деякі з них прийшли з державними або червоно-чорними прапорами. Учасники акції встановили для виступів гучномовці. Її початок був анонсований на 19:00.

Тим часом будівлю Офісу президента посилено охороняють поліціянти та нацгвардійці. Також багато правоохоронців розмістилися на прилеглих до ОП вулицях. Там припарковані пожежний автомобіль, поліцейські вантажівки та легкові автомобілі.

Нагадаємо, 23 лютого суд визнав Стерненка та його соратника Руслана Демчука винними у викраденні людини і засудив обох до 7 років і 3 місяців позбавлення волі з частковою конфіскацією майна. Стерненко вважає справу політично вмотивованою. Він подав апеляційну скаргу до Одеського апеляційного суду на рішення суду першої інстанції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: