Адвокат Азарова заперечує отримання екс-прем'єром будь-яких підозр

Читать на русском
Юрист заявив, що повідомлення на сайтах Державного бюро розслідувань та офісу Генерального прокурора нібито не відповідають дійсності
Микола АзаровФото РІАН

Колишній прем'єр-міністр часів президента Януковича, Микола Азаров, не отримував від українських правоохоронних органів жодних підозр у державній зраді.

Про це написав адвокат експрем'єра Миколи Азарова Євген Пеліхос у своєму Facebook.

Харківські угоди: в чому суть документа і як за нього голосували в Раді VI скликанняХарківські угоди від 2010 року вивчають правоохоронці. Нагадуємо, в чому їх суть і хто голосував в парламенті.

Юрист заявив, що повідомлення на сайтах Державного бюро розслідувань та офісу Генерального прокурора нібито не відповідають дійсності, і що його підзахисний не отримував жодних підозр у справі про державну зраду.

«Як захисник Миколи Яновича офіційно повідомляю, що ніякого повідомлення про підозру ні моєму клієнтові, ні мені ніхто сьогодні не вручав», - написав він.

Нагадаємо, колишньому прем'єр-міністру України Миколі Азарову оголосили підозру в державній зраді в рамках розслідуваннях справи за так званими Харківськими угодами.

Нагадаємо, на засіданні РНБО 11 березня розглядали стратегію деокупації та реінтеграції анексованого Криму.

У цьому контексті СБУ доручили провести перевірку по кожному з 239 депутатів ВР, які голосували у 2010 році за ратифікацію «Харківських угод» - коли Україна продовжила перебування Чорноморського флоту Росії на базах в Криму в обмін на газ. На думку РНБО, саме ці дії створили грунт для захоплення півострова Росією.

Пізніше СБУ відкрила справу за статтею про державну зраду за підготовку, підписання та ратифікацію «Харківських угод».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: