В Італії не знайшли зв'язку між вакциною AstraZeneca і смертю щепленого італійця

Читать на русском
Раніше в Італії було призупинено використання вакцини AstraZeneca, оскільки в Північному П'ємонті померла щеплена цією вакциною людина
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Влада Італії офіційно заявила, що немає ніяких підтверджень інформації про небезпеку для здоров'я вакцини проти коронавірусу від компанії AstraZeneca.

Про це заявив глава агентства з лікарських засобів Італії Джорджо Палу, повідомляє видання HuffPost.

«Є багато емоцій щодо цих подій, що стосуються вакцинації, і це також стосується вакцинації AstraZeneca», - сказав Палу.

Перед цим, 14 березня, один з регіонів Італії, П'ємонт, призупинив використання для щеплень від коронавірусу вакцини виробництва компанії AstraZeneca у зв'язку зі смертю вакцинованого жителя міста Белла.

У яких країнах призупинили вакцинацію препаратом AstraZenecaПрепаратом AstraZeneca припинили вакцинувати населення деякі країни. Усе через появу серйозних побічних ефектів.

12 березня уряд Таїланду відклав вакцинацію від коронавірусу вакциною AstraZeneca. Причиною цього стали повідомлення про нібито утворення тромбів після використання даної вакцини.

Нагадаємо, 11 березня Данія, Італія, Норвегія та Ісландія призупинили використання вакцини AstraZeneca через нібито утворення тромбів.

Раніше Австрія призупинила використання однієї з партій поставленої в країну вакцини від AstraZeneca через смерть вакцинованої жінки та важких післявакцинаційних ускладнень в іншої.

11 березня представник компанії заявив, що вакцина від коронавірусу AstraZeneca ефективно працює проти хвороби та прекрасно переноситься пацієнтами будь-якого віку.

12 березня у ВООЗ порекомендували продовжити використовувати для вакцинації від коронавірусу препарат компанії Oxford / AstraZeneca.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: