В Австрії тимчасово призупинено застосування вакцини AstraZeneca

Читать на русском
Після вакцинації препаратом від AstraZeneca 49-річна жінка померла в результаті важких порушень згортання крові
Ілюстративне фотоGloballookpress

В Австрії призупинено використання однієї з партій поставленої в країну вакцини від AstraZeneca через смерть вакцинованої жінки та важких післявакцинаційних ускладнень в іншої.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Відзначається, що після вакцинації препаратом від AstraZeneca 49-річна жінка померла в результаті важких порушень згортання крові, а у ще однієї, 35-річної, після вакцинації від коронавірусу вакциною AstraZeneca розвинулася тромбоемболія легеневої артерії.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

Представники Федерального відомства з питань безпеки та охорони здоров'я (BASG) заявили, що поки не встановлено ніякого причинно-наслідкового зв'язку смерті вакцинованих із застосуванням вакцини. Обидві жінки-медсестри в клініці міста Цветтль. Проте в якості обережності вакцини з цієї партії поки що не застосовуються.

З 5 березня влада Угорщини призупинила кампанію з вакцинації препаратом від COVID-19 AstraZeneca - це пов'язано з технічними проблемами оповіщення громадян.

Раніше були названі чотири протипоказання до щеплення вакциною Covishield.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: