AstraZeneca заявила про безпеку своєї вакцини на тлі призупинень вакцинації в Європі

Читать на русском
Заява представників компанії прозвучала на тлі масової відмови від використання вакцини виробництва AstraZeneca в Європі
AstraZenecaВідкрите джерело

Вакцина від коронавірусу AstraZeneca ефективно працює проти хвороби та прекрасно переноситься пацієнтами будь-якого віку.

Про це в четвер, 11 березня, заявив представник компанії телеканалу CNBC.

«Безпека пацієнтів є найвищим пріоритетом для AstraZeneca. Безпека вакцини широко вивчалася в ході третьої фази клінічних випробувань», - розповів представник.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

Раніше повідомлялося про те, що в Данії прийняли рішення на два тижні призупинити використання вакцини від коронавірусу компанії AstraZeneca після того, як у деяких пацієнтів після щеплення розвинулися тромби.

Раніше Австрія призупинила використання однієї з партій поставленої в країну вакцини від AstraZeneca через смерть вакцинованої жінки та важких післявакцинаційних ускладнень в іншої.

З 5 березня влада Угорщини призупинила кампанію з вакцинації препаратом від COVID-19 AstraZeneca - це пов'язано з технічними проблемами оповіщення громадян.

При цьому влада Фінляндії скасувала вікові обмеження для вакцини AstraZeneca і вирішила, що цим препаратом можна вакцинувати громадян старше 70 років.

Також Міністерство охорони здоров'я Італії дозволило використовувати антикоронавірусну вакцину AstraZeneca для вакцинації людей у віці 65 років і більше.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: