Київські ТРЦ продовжили роботу у зв'язку з «чорною» п'ятницею

Читать на русском
У Києві у зв'язку з чорною п'ятницею ряд ТРЦ продовжили час своєї роботи з 22 до 23 годин. Крім того, чорна п'ятниця в деяких центрах триває весь тиждень.
gullivercenter.com

У Києві в період загального карантину кілька найбільших торгово-розважальних центрів продовжили час своєї роботи на цьому тижні. Крім того, ряд ТРЦ вирішили проводити «чорну» п'ятницю і в будні дні.

Про це столичні центри повідомили на своїх сторінках в соцмережах і офіційних сайтах.

Підтримка бізнесу на карантині: чи діють програми для підприємцівПрограма доступних кредитів може стати у пригоді рефінансування наявного боргу, однак більшість підприємців навіть не звертається по ці позики, вважає експерт.

Зокрема, графік роботи змінять київські ТРЦ Lavina Mall, Retroville, Gulliver, Проспект, РайON, Dream Town. Вони на цьому тижні будуть працювати на годину довше - до 23:00. Деякі - протягом усього тижня, а деякі тільки в п'ятницю.

Так, в ТРЦ Gulliver і ТРЦ Retroville поінформували, що «чорна» п'ятниця буде проходити з 23 по 27 листопада. Працювати центр в ці дні також буде до 23:00.

У ТРЦ Skymall продовжили час роботи до 23:00 всі п'ять днів. А в п'ятницю, 27 листопада, центр планує працювати до останнього клієнта.

У ТРЦ Dream Town також працюватимуть на одну годину довше. При цьому багато магазинів оголосили про знижки вже з 18 листопада.

ТРК Проспект, Lavina Mall, Blockbuster Mall і ТРЦ РайON проводять «чорну» п'ятницю 20-27 листопада.

У ТРЦ Ocean Plaza не повідомляли про зміни в графіку роботи у зв'язку з «чорною» п'ятницею. Вона пройде одним днем ​​- 27 листопада. На сайті значиться, що ТРЦ працює до 22:00.

Нагадаємо, в Україні продовжує діяти загальний карантин. Також до кінця листопада запроваджено карантин «вихідного» дня. При цьому в Кабміні не виключають, що його можуть продовжити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: