Карантин «вихідного дня»: у Києві склали майже 250 протоколів про порушення

Читать на русском
У Києві за минулі вихідні правоохоронці склали 243 адміністративних протоколи через порушення карантинних вимог.

У Києві за минулі вихідні правоохоронці склали 243 адміністративних протоколи через порушення карантинних вимог.

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, переважна більшість порушень пов'язана з роботою установ господарської діяльності, попри заборону в рамках карантину вихідного дня.

Коронавірус у світі: в яких країнах запровадили карантин «вихідного дня»Не тільки в Україні вирішили спробувати перервати ланцюжок заражень коронавірусом за допомогою часткового локдауну.

«За результатами перевірок, у 243 випадках виявлено порушення карантину, а потім за невиконання вимог ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення на посадових осіб складені адмінпротоколи. За це передбачено накладення штрафу від 34 до 170 тисяч гривень», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, уряд замінив адаптивний карантин загальнонаціональним до 31 грудня. У будні дні в Україні будуть діяти обмеження помаранчевої зони карантину.

Крім того, в країні з 14 по 30 листопада ввели карантин вихідного дня. З 00:00 суботи до 00:00 понеділка на всій території України повинні діяти нові обмеження.

Ми писали про протести підприємців під Кабміном і ВР. Як відомо, 17 листопада Рада провалила голосування за постанову, в якій уряду рекомендувалося переглянути введені на час вихідних обмежувальні заходи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: