«Право на владу»: результати місцевих виборів та скандальне рішення КСУ

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про результати місцевих виборів та рішення КСУ щодо антикорупційного законодавства.
Слово і діло

Сьогодні в ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» обговорюватимуть результати місцевих виборів в Україні, а також ситуацію, що виникла після скасування КСУ деяких норм антикорупційного законодавства.

Вибори завершились та найцікавіше лише розпочинається. Політичний ландшафт в Україні впродовж цього тижня істотно змінився, влада перетікає з центру на місця. Який вибір зробили українці? Чиї гучні перемоги та нищівні поразки відтепер впливатимуть на наше життя? Хто хоче «хакнути» антикорупційну реформу? Чи справді в України через це можуть забрати безвіз? Якою буде відповідь Зеленського?

Про це сьогодні у суспільно-політичному проекті «Право на владу» з Наталією Мосейчук. У дискусії візьмуть участь: голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, народний депутат від партії «ВО «Батьківщина» Сергій Власенко, співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, співголова фракції партії «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Бойко, народний депутат, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк, експерт з політики та місцевого розвитку Олександр Солонтай, правник Геннадій Друзенко, директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

У режимі включень приєднуються: голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, кандидат на посаду міського голови Черкас Віктор Євпак, кандидат на посаду міського голови Жовкви Олег Вольський.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» подивились, які топ-6 кримінальних проваджень закриють після рішення КСУ щодо декларування.

Також ми розпитали експерта, як виправити ситуацію зі скандальним рішенням КСУ юридичним шляхом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: